Akční nabídka ubytování na Makarské riviéře

Apartmány, hotely a penziony. Doprava autobusovými zájezdy, i autem po vlastní ose.

vila_visnja_dum

Vila Višnja

Drvenik

pláž 70 mLast-minute

Apartmány v domácím prostředí. K dispozici Wifi, TV, klimatizace. Krásný výhled na moře.

Vila Sonja

Drvenik

pláž 50 mLast-minute

Krásná, nově zrekonstruovaná vila s luxusními apartmány v klidné části zátoky Donja Vala v Drveniku.

Vila Jadranka

Drvenik

pláž 10 mLast-minute

Apartmány a studia přímo u pláže. Moderně vybavený kuchyňský kout s lednicí, Wi-Fi a klimatizace.
vila_diana_dum_a_terasa

Vila Diana

Gradac

pláž 90 mLast-minute

Prostorné apartmány v Gradacu s klimatizací. Vhodné pro rodiny s dětmi nebo skupiny rodin. Možnost grilování. Pláž 90 m.
penzion Adria

Penzion Adria

Drvenik

pláž 10 mLast-minute

Ideální místo pro vaši dovolenou. Služby penzionu - Wi-Fi, polopenze a parking. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Hotel Saudade

Gradac

pláž 10 mLast-minute

NOVINKA! 4* hotel v Gradacu pro náročnější klienty, 10 metrů od moře. Cena se snídaní. Lehátka i slunečníky na pláži zdarma.

Hotel Morenia

Podaca

pláž 10 m

NOVINKA! Krásný Morenia All Inclusive Resort Vám poskytne dokonalý prostor pro perfektní dovolenou. Budete se koupat v průzračném moři přímo u hotelu, plavat v hotelových bazénech a vychutnávat večeři na hotelové terase při západu slunce. Ideální dovolená na Makarské riviéře nejen pro páry ale i rodiny s dětmi.

Hotel Lukas

Gradac

pláž 250 mLast-minute

Hotel s venkovním bazénem, restaurací, fitness. K dispozici Wifi, TV, sluneční terasa a výhled na moře.

Hotel Hani

Drvenik

pláž 10 mLast-minute

Hotel Hani je jen pár kroků od pláže. Služby hotelu klimatizace, Wifi, výtah, polopenze, parkování a posilovna.

Hotel Biokovka

Makarská

pláž 40 mLast-minute

Hotel na Makarské riviéře. Bazény s mořskou vodou, Wi-fi, wellness centrum, klimatizace, fitness.
vila_natalija

Vila Natalija

Drvenik

pláž 50 m

Apartmány v klidné části, kousek od promenády.Klimatizace, wifi, parking. Ideální pro rodiny s dětmi.



Zájezdy CK DIANA GROUP-TOUR s.r.o.

Specialista na Makarskou riviéru

Léty prověřená cestovní kancelář. Zajišťujeme ubytování v apartmánech, penzionech a v hotelích přímo u pláže. Díky naší dlouhodobé přítomnosti v regionu máme skvělé kapacity v první linii u moře. Dopravu zajišťuje kvalitními a pohodlnými autobusy  Pokud je vaším cílem dovolená autem po vlastní ose, vše je možné. Na místě bude naše delegátka v případě potřeby vždy po ruce.

Dovolená Makarská riviéra

Připravili jsme pro vás průvodce po Makarské riviéře a jejích letoviscích. Prohlédněte si nejhezčí místa v Chorvatsku. Informace s fotografiemi, mapami, i tipy na výlety. Inspirujte se místy, kde můžete od mořské modři a z milosrdného stínu pinií vystoupat až na vrcholky Biokova. Pokud si budete chtít odpočinout od polehávání na pláži, seznamte se s nabídkou fakultativních výletů. Prohlédněte si naše mapy, a naplánujte si outdoorové aktivity pro zpestření své nezapomenutelné dovolené. Navštivte nejkrásnější pláže Chorvatska.

Drašnice
klidná vesnice ležící cca 5 km od Podgory. Místo staré rybářské osady, kde si odpočinete a načerpáte energii do rušných dnů po dovolené. Turistický průvodce Drašnice.
Drvenik
se stal známým a velmi oblíbeným turistickým místem na Makarské riviéře. Prožijete krásnou dovolenou na oblázkové pláži lemované borovicemi s pozvolným vstupem do moře. Turistický průvodce Drvenik.
Gradac
rušnější, oblíbené letovisko s promenádou kolem moře, s kavárnami a restauracemi. Možnost pronájmu tenisových kurtů, diskotéka, vodní sporty. Turistický průvodce Gradac.
Makarska
destinace s dlouholetou turistickou tradicí, známá kulturním a společenským životem. Na 1500 m dlouhé pláži jistě najde své místo. Oblíbené jsou procházky po dlouhých promenádách u moře, i v historické části města. Turistický průvodce Makarska.
Podgora
princezna chorvatského Jadranu. Turistická a přírodní oáza, kde naleznete vše co očekáváte od své dovolené v Dalmácii. Zde ani moře nezdraví sbohem, ale vždy nashledanou. Turistický průvodce Podgora.
Zaostrog
kouzelné letovisko pod majestátní horou Ostrog. Leží cca 2 km od Drveniku, do kterého je to krásná procházka nádhernou cestou podél moře. Hezké oblázkové pláže z části lemované borovicemi. Místo, které Vás chytí za srdce. Turistický průvodce Zaostrog.